I love Agbani Darego sense of Humor Says Queen Grace Oyeleye

WhatsApp Image 2020 07 20 at 10.25.23 | Maxivotes

Queen Grace Oyeleye

1. Can we Meet You?

Ans: I am Adejumoke Grace Oyeleye, I’m 25 years old ,I was born August 27 1995 in Ibadan.,I was born into the family of Adewale Oyeleye In Atakumosa Local government,Osun state. I attended Scores college Ibadan graduated from Kwara State University Malete ,Ilorin where i studied Bsc.Computer science. I love dancing,meeting new friends,traveling. Also have desire for modeling.

2. Tell us about your family background and how your growing up was like.

Ans: We are a family of four which i happened to be the first child and my younger brother. I grew up and raised in Ibadan oyo state.  My parents are both into business.

3. When did you venture into modelling?

Ans: This is my first time venturing into modeling,and i am very excited because i came out excellent.

4. Who do you look up to as your role model?

Ans: My favourite as been Agbani Darego love her sense of humor.

Read About: Mo Empire 1st Runner – Queen Gloria Japheth

5. As one of the reigning winners of Face of MO Empire 2020,how did you feel when you won?

Ans: So Far it’s been best feeling ever,it my first modelling contest,I feel so much happiness and am honoured.

6. Where do you see yourself in the next five years?

Ans: In the next five years i should have my modelling school and working with awesome models in Nigeria.

7. What advice do you have for someone who might want to follow your path?

BBNS5 - Maxivotes

Ans: To Every young person out there,I urge you all to invest in your knowledge,never give up your dreams keep pushing and striving hard.

8. What should brands expect from you this year?

Ans:  Influence the society in a positive way and helping the needy

3 thoughts on “I love Agbani Darego sense of Humor Says Queen Grace Oyeleye”

Leave a Reply